Gebedsonderwerpen

Studiecentrum

Oktober 2020 -
  • Dat de mensen dagelijks te eten hebben, kracht ontvangen, en hoop blijven houden.
  • Dat het studiecentrum steeds beter gaat functioneren.
  • Voor meer financiĆ«n.
Lockdown en thuisonderwijs

Augustus 2020 - Wil je blijven bidden voor:
  • Dat de mensen dagelijks te eten hebben, kracht ontvangen, en hoop blijven houden.

  • Dat het studiecentrum in de kerk opgestart kan worden, want er is nog steeds onvoldoende budget.
Nog steeds lockdown vanwege corona

Juni 2020 - Eind vorige maand ontvingen wij het volgende bericht:

Lieve vrienden en partners,

Ik hoop dat het goed gaat met jullie.
Met mij en mijn familie gaat alles goed. Onze kinderen vinden het wel fijn om thuis te blijven, maar soms willen ze toch wel graag naar buiten.

Evelyn en ik zijn nu ook thuis, omdat we geen fondsen meer hebben om voedselpakketten uit te delen. Sinds een week is het geld op. Wij doen nu veel huishoudelijk werk, we zorgen voor onze eerste kleinzoon, we houden de kerk schoon, en we hebben tijd om te lezen. Maar, er komen heel veel arme mensen aan de deur, en zij vragen ons of we nog voedselpakketten hebben. Ik vertel ze dan dat we niets meer hebben. Het is heel verdrietig om te zien dat ze wanhopig zijn in deze tijd van Corona pandemie.

Afgelopen nacht heeft president Duterte aangekondigd dat er heel voorzichtig meer mogelijkheden zullen komen, bepaald werk gaat weer opstarten, meer openbaar vervoer, en sommigen kunnen weer wat gaan werken, maar velen zijn ontslagen en hebben helemaal geen werk meer. De mensen die van afval leven hebben nu ook geen werk.

Vanaf 1 juni mogen wij in de kerk weer bij elkaar komen, maximaal 10 personen, en onderling afstand houden. Als de Heer het wil, gaan wij weer voedsel uitdelen, zoals wij dat altijd doen. Wij hopen dat de sponsor weer geld gaat sturen, want dat is direct bij het begin van de lockdown in maart gestopt.
Wilt u hiervoor bidden?

God is met jullie, en Hij blijft altijd liefdevol.
Julius en Evelyn
Pastor in HOTLOT Payatas
Gebed gevraagd

Januari 2020 - Vorige week ontvingen wij de volgende oproep:

Geliefde vrienden,
Het is nu vijf dagen geleden dat de uitbarsting van Taal Volcano is begonnen. Dit gebied ligt op twee uur rijden van waar wij wonen in Payatas. Zelfs hier hebben wij twee dagen lang asregens gehad. De scholen waren vrij, en alle kantoren waren gesloten.
Als ik nu via het nieuws naar de foto's en video's kijk, dan word ik heel verdrietig. En dat neemt toe nadat ik gisteren berichten ontving van mijn familieleden die in de buurt van de vulkaan wonen. Zij vragen om hulp en gebeden, want zij hebben het heel moeilijk, omdat overal een hele hoop as neervalt en er zijn regelmatig aardbevingen.
Twee van mijn familieleden die daar wonen zijn voorgangers, ze zien zoveel noden. Help ons alsjeblieft bij het bidden. Ik wil ze ook bezoeken, bid alsjeblieft dat ik kan gaan helpen. Ik heb het verlangen om te delen met de mensen in nood daarginds. Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet, pastor Julius.