Roemenië

Winter in Roemenië

Februari 2017 - Beste vrienden, De winter in Roemenië is dit jaar erg koud. Dankzij een aantal vrienden die direct gereageerd hebben op de nood van arme mensen, konden wij enkelen een tijdje vooruit helpen en het kou-lijden wat verlichten. Hartelijk dank aan die gulle gevers.

Ons donateurs bestand, en daarmee de financiën, was feitelijk tot nul gereduceerd. Niettemin heeft het bestuur sinds kort besloten om incidenteel aan noodoproepen gehoor te geven.
De belastingdienst heeft ons weer als ANBI erkend en wij willen ons donateurs bestand uitbreiden.

De doelgroep blijft de noodlijdende kinderen en gezinnen in Roemeniƫ en de Filippijnen, waar wij betrouwbare contacten hebben, in het vertrouwen dat, Emanuel, God met ons is en wij de Liefde van de Here Jezus mogen uitdragen: Hij die onze Heiland en Redder is. Hij die ons heeft vrijgekocht met Zijn Kostbaar Bloed, tot vergeving van zonden ten Eeuwige Leven. Hem zij alle Eer.

Bedankt voor uw giften. De Here Jezus houdt van u.
Met vriendelijke groeten, namens het bestuur, Piet Hendriks, penningmeester.

Kerstmis in Roemenië

December 2015 - Kerstviering met de gehandicapten vereniging.
December 2015 - Kerstpakketten brengen bij zeer arme gezinnen in Roemenië.
Een moeder met haar gehandicapte zoon. Zij waren zo blij. Ze vertelde dat zij nog een pakket cadeau gekregen had. Er zat ook een zak Omo bij, dat was haar grootste cadeau zei ze en ze ging meteen aan het kleding wassen. Wat erg als er zelfs geen zeep poeder is, omdat je zo arm bent. Maar mooi en dankbaar werk dat we haar zo blij mochten maken.
Kleding uitdelen

Zigeuner familie kleding geven.
Project in Pir

Schooljeugd uit Nederland doet een project in Pir.
Gastenkamer

Harmen is begonnen een gastenkamer te bouwen, naast de container (schuur)
Mutsen en Shawls

In januari heb ik van gedoneerde gebreide kleding aan veel kinderen mutsen en shawls mogen geven voor de winter.